Seriasly!?

Om inte Emma eller Johanna börjar blogga mer så kan jag blogga själv på den här bloggen om dom vill. För det är ändå bara jag som bloggar.
 
Nu är jag faktiskt riktigt rasande. Ingen lyssnar, ingen gör, ingen kommenterar. 
 
Serri, får snart dampattack!
 
 

Klasskonsert!!


Haul från stan


STOCKHOLM BITCHESS!!

Jag va ju iväg idag, och jag va i Estocolmo, Stockholm! Centrum dårå. Tog tåget dit med mamma och min bror Patrik, och det var första gången för mig (alltså att åka tåg och va i centrum!) 
Kan säga att det var inte så himla kul, kan inte gå på stan med mamma eller Putte. Mamma blir stressad av allt folk och jag hittar ingenting jag vill ha för att Putte inte vill kolla på tjejsaker. Haha.
Men i alla fall, fick med mig en laddar-sladd som jag behöver till pappa så jag har 2 laddare, och slipper släpa runt på 1, och en t-shirt från GinaTricot. Fanns inte så mycket, alla saker var likadana, tråkiga. 
Tröjan vart lite stor, fick ta M när jag egentligen har XS men den krymper ju i tvätten, och annars hade den varit för liten.



 
Sen tog jag lite foton på självaste stockholm, så här får ni dom också

















 
 

Svårt beslut..

Smsade ägaren till min förra medryttarhäst igår för hon jobbar på en ridskola, ifall det fanns plats i nån grupp på onsdagar eller torsdagar som jag kunde börja i efter nyår. 
Hade 2 val i huvudet; rida på Stjärnholm eller Bullersta.
Fick det här svaret:
 
Sen så har en annan kompis till mig en medryttarhäst i Skavsta, eller precis innan då så man kan cykla dit Där kanske jag kan börja gratis.
 
Så just nu har jag 4 val.
1. Börja rida Carina igen på helgerna (eftersom det är så långt så är det svårt med skjuts)
2. Börja rida på Sjärnholm om det finns plats.
3. Börja rida på Bullersta om det finns plats.
4. Bli medryttare på en av hästarna med min kompis.
 
Har såklart tills jul på mig, men frågan är ju då; Vad vill jag?
 
 
 

Ledsen på er!

Seiöst, ni har gjort mig riktigt ledsen. Bloggens läsare. 
Jag ville att ni skulle gissa vart jag skulle idag men gissade någon? Nej. 
Så nu är jag riktigt ledsen på er.
 
 

Tomorrow

Wazzup? 
Nej men ska bara skriva det här inlägget för sen måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon!
Vet ni vad jag ska göra? 
Den första som gissar rätt får en länkning till sin blogg! Mihihihi!
Haha nej men jag är taggad, jag ska komma med storm! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, mormor kom vid 12 och gjorde sin supergoda kyckling som blev klar vid 14.15 så då åt vi och sen ikväll va jag med Jessica och Jennifer.
Stackars Jennifer, hon har gjort illa revbenen, lång förklaring. Men hon lever och hon kan röra sig. Thats the big thing.

Hörs imorgon då!

 

If everything was different.

Nej, jag klarar inte av saknaden. Har inte saknat någon såhär mycket. Min fina älskling <3
HATAR skolans schema, dem förstörde mitt liv. Nina är gammal och dör snart, när kommer jag få träffa henne igen? I sommar? Nästa år? Aldrig? Det klarar jag inte. Jag vill inte att hon ska försvinna. Jag vill inte vara ifrån henne mer. Jag får åka och hälsa på henne när jag vill, men har aldrig chansen. Mamma orkar inte skjutsa så långt och pappa vägrar. 
Ingen, nej faktiskt ingen kan fatta hur mycket jag saknar henne. Min älskade prinsessa. Drömhästen. Ibland kände jag att hon hatade mig, tyckte jag va jobbig. Hon ville aldrig mysa och var svår att ta i hagen, som att hon inte ville komma till just mig. Men sista gången, då var hon som värst att ta in från hagen. Hon ville inte alls, hon var i en liten hage för att jag skulle ta henne fort. Lättare sagt än gjort. Hon sprang och sprang, var riktigt busig. 
Sen fick jag tag på henne, hon var jättesnäll och mysig. Jag stog och kramade henne länge. Myste med henne, pussade henne och massa sånt. Hon gjorde inget. Slängde inte med huvudet, trampade inte runt, ingenting. Det var då jag kände att hon gillar mig. Mer än någon av dom andra medryttarna hon har haft. Jag va speciell i hennes ögon, och hon var speciell i mina. Hon och jag var perfekt, som 2 pusselbitar ihop. Vi hade kommit så långt, jag hade utvecklats så att på 1 år hade jag blivit som att jag hade utvecklats på 2 år. Jag var rädd när jag började, vågade knappt hålla i henne när jag träffa henne på provridningen. Nu kan jag göra nästan allt på henne. Jag ångrar så stort att jag slutade rida henne, men det var bäst så. Jag har ingen aning om hon saknar mig, jag tror inte ens hon kommer ihåg mig, men jag kommer alltid finnas där för henne, jag kommer alltid komma ihåg henne. För allt vi har gått igenom är hon en ängel. Bättre och snällare häst får man seriöst leta efter. Min älskade Carina <3
 
 
 
 

Ny älskling!

Hejsan världen!

Idag har jag handlat en ny vs produkt så kallad en vs body mist ;)
Jag köpte Moonlight Dream i Farsta Centrum för 150 kr värt det iallafall! Sedan har jag även två mist på väg hem och ek lotion så ja ;)

Men ja har haft en bra dag idag iallfall och nu kollar vi på  en film!:)




//Emma

Höst Höst Höst!

Äntligen är hösten här igen! Älskar verkligen just hösten. Varmt ibland, kallt ibland, inga myggor och ohyra, regn och sol. Rena paradis årstiden igentligen :D 
Tog lite kort på min och hunden idag bland löven :) (såg nu att vissa bilder blev för "exponerade så dom typ blev rutiga :/) Blandannat Jackan och skorna på bilderna är några saker av det som jag köpte på allum och lerum :) 
 

Några sista foton <3

Som dom flesta av er vet så var jag medryttare på en häst (Carina) men slutade nu i början av September för mitt schema funkade inte med ridningen.
Men fotade ju bilder sista gången så här får ni några få bilder :)
 
Forever in my heart <3
 
Tog inte så många bilder då jag inte red i mer än 20 minuter för hon hade gått hårt hela veckan. 
 

Haul


Kungsör!

Precis kommit hem hehe..
Förlåt för as dålig bloggning men har varit borta hela dagen!

Dagen började med att vi åkte till Hööks och där köpte jag endast ett skärp. Då ridstövlarna jag skulle kolla på hade dom så klart inte fått in..

Sen var vi inne på Tuna zoo och där köpte jag "kräcker stänger" till Timon och ett tugg ben till Qwintus. Sen fick vi även en söt liten rosa låda till som Timon ska få. Och sen fick vi smakprov på ett foder!

Sen var vi inne på Willys och där köpte jag Cola , b&j , godis (Pytte lite faktiskt!) och tuggummi.

Sedan åkte jag hem och stack ut och träffade Anna vid halv sex ca och vi va ute och gick och mötte Kb och sedan gick vi hem till mig och sedan hem till Anna. 

Sen åkte jag hem till mormor och morfar ("till mig"). Och vid 22 tiden följde jag med mamma när hon skulle sjussa min morbror (mammas bror alltså) till Eskilstuna och ja.

Så nu ligger jag här i sängen och är svin trött.. Har även hunnit träna på tränings cykeln , 6 km duktigt!





//Emma

Åsiktsinlägg - smink

Smink. Att det finns smink. Det är egentligen sminket som har gjort att folk blir mobbade för hur de ser ut. Som folk med mycket finnar. Dom blir ofta mobbade för de från dom som sminkar sig och ser helt sjuka ut. Nej, jag säger inte att någon är ful, men det är inte snyggt någonstans med för mycket. Riktig naturlig skönhet är utan smink. Och jag kan lova att alla ser fina ut utan smink. Jag använder inte ens smink längre. Använde mest puder förra året. Man sparar så himla mycket tid och pengar. Man slipper bli kallad slampa, hora, fjortis m.m. 
Såklart blir jag kallad ful, idiot, omogen som inte använder smink, feg, idiot, m.m. för att jag inte använder smink men hellre det än att sitta 30 minuter varje morgon innan skolan och sminka sig perfekt. Det orkar jag inte med. Jag hade hur lätt som helst kunnat sminka mig som en fjortis, utan att mamma sa något för det gjorde min syster förut. En gång varje månad var hon tvungen att köpa nytt smink för hennes hade tagit slut. Hon hade knappt några pengar och fick inte av mamma för att köpa smink. Bättre med kläder hon kan ha och mat. 
Jag vill inte bli som min syster va, jag kan gå utanför dörren och slänga sopor utan att sminka mig. 
 
Jag är ingen fantast att använda smink heller för jag är allergisk mot vissa sminker. Som det senaste pudret jag köpte, från Isadora, det sved som in i helvete i ansiktet. Så Jessica fick det. Den jag vet att jag kan använda det är Loreal. För den har jag haft förut utan problem. 
 
Men tillbaka till saken. Lagom smink (lite puder, mascara) gör inte så mycket, det kan va fint om man ska på något firande. Men att sminka sig otroligt mycket till skolan är inte nödvändigt. Kommer inte ens i min tanke. Inte snyggt heller.
 
OBS! Bilerna är bara tagna från google, ingen annan stans! 
 
 

God morgon!

Bio stod på schemat så ska bara skriva det här inlägget så ska jag fixa mig sen!

Vaknade upp till en mulen dag med 13.3 grader på termometern, inte illa! 
Nu så har målnen försvunnit, solen ligger på och det är blå himmel!

Har gjort ett tidsinställt kl 13, åsiktsinlägg, så håll koll! Ett läsvärd inlägg! 
 
Kan knappt skriva mer så vi hörs i eftermiddag!
 
 

Pizza dag 2

Haha, åt pizza igår precis innan konserten (eftersom alla andra gjorde det) och idag fick mamma lön och orkade inte laga mat så min bror gick och köpte pizza till oss :3
Kan säga att denna vecka har jag blivit riktigt fet, men ändå haft sjukt kul!

Vände upp och ner på i princip hela huset förut idag och letade i 45 minuter efter mina nycklar som var spårlöst försvunna. Mamma hittade dom för att hon kom emot en jacka som hängde för nycklarna som jag hade hängt fel i hallen. LOL.
 
Sen stack jag till Jessica som va med Jennifer och jag och Jessica körde playstation, nåt spel som man slåss mot varandra, och det skiftade med vem som vann. Sen cyklade jag förbi ICA på vägen hem och sen så nu är jag hemma. 
 
Imorgon blir det bio med syrran och hennes barn, ska kolla på Turbo snigeln, hennes barn är ju bara 7 och 3 (tror jag) så dom kan inte se på så många filmer på bio som dom får kolla på.
Bloggar mer imorgon!
 
 

Teater

Är och kollar på teater på Tessin. Min rumpa håller på att domna bort :'(

Men i alla fall, slutar efter teatern, eller 'musikalen' om man ska säga de :) 

/Emelie



Film - Nalha!

 Hej! Nu är filmen på Nalha klar och upplagd på youtube! :D 
Nalha är inte våran hund, det är mina kusiners hund. Men för tillfället bor hon hos min Mormor på vardagarna :) Mormor bor ju på våran "gård" alltså äger hennes hus helt enkelt :) 
 
Kommentera gärna filmen antingen här på bloggen eller på Youtube :) 
Kritik ? 
 
 
 
här är videon på min vovve också :) 
 

Varför bloggar JAG?

Jo varför bloggar jag fortfarande? När så många andra av mina bloggar misslyckas? Och att det finns intressantare bloggar? 
Jo, jag bloggar för jag tycker det är kul. Nej, jag kanske inte har många läsare men jag är öppen, jag skriver vad jag vill. Jag är öppen och står för det jag gör. Men det gör inte alla. Dom flesta vågar inte skriva vad dom tycker osv för dom vill inte vara annorlunda, Dom vill va som alla andra. 
Men jag är mer än bara annorlunda. Jag är jag. Folk tycker jag är konstig, men jag pallar verkligen inte va som alla andra, små flickor som sminkar sig och får inte smutsa ner sig. Jag leker gärna med lera även fast jag om 1 månad är 14 år. Jag gör det jag tycker är kul, jag går mot gränsen och kanske passerar den, annars är jag en bit mot den. Och jag ger mig inte först jag har nått den. 
Så tycker jag att fler människor ska va. #YOLO är ju rätt så gammalt, och många tycker det är fjortis att säga så. Men jag menar det verkligen. jJag lever upp till YOLO. You Only Live Once.
1. Det är sant, man har bara 1 liv.
2. Man ska ta vara på det livet, ha kul. Göra så mycket man kan.
3. Va galen. Dansa mitt på stan eller prata med alla nya människor i den nya klassen. Vad som helst.
4. YOLO! 
 
Bara man är lite crazzyyyy så lovar jag er att livet blir bättre, roligare och bekvämare!!

 
 
 

About the day

Så dålig på rubriker verkligen. Suger på det. Aja skitsamma.
 
Har bara 2 lektioner, eller 1,5 typ. Sen blir det HÖSTKONSERT på Tessin! 
Bloggar mer senare! 
 
 

KONSERTEN

FYFAN VA NÖJD JAG ÄR! 
Va sjukt nervös innan men tyckte att det gick super, duktiga 8E som fixade fika! 
Åhh va kul de va, det kom massor med folk och massor med applåder! De bästa va nog låtarna som va så bra! 
 
Smälte verkligen när Sanna sjöng Butterfly fly away! Hon sjunger så himla fint den där lilla ängeln! 
 
Tyvärr tog jag/mamma inga kort (mamma fattar knappt en kamera och jag kunde ju inte ta kort eftersom jag va med på scenen) men det gör ju inte så mycket!
 
Asså, har haft sån otur idag verkligen! 
Först imorse, vaknade jag sjukt tidigt och kunde knappt somna om, sen fick jag jätteont i magen vid lunch, de var såklart mensen som kom så jag var tvungen att cykla hem och fixa det.
Sen så hade jag jätteont i halsen idag.. Men det gick bra ändå.
 
Sen åt vi pizza, jag delade en med Fanny och då fick vi en burk cola och sen nere i logen (stav?) så höll jag på att tappa den så jag spillde ut lite på en bänk och nästan på Johannas plattång.. Men sen efter det så gick det bra, som tur va.
 
Lena, min syster och en av hennes barn, Jasmine kom också så det var lite extra kul. Pappa åkte under pausen, han orkade inte va kvar, men det är lugnt för mig han var där en stund i alla fall :)
 
 

Nu kör vi!







/Emelie 

Lugnet före stormen

Nu är det typ lugnet före stormen, alltså träningen.. 
Strömmen vill inte sättas igång, vet inte varför men hoppas det kommer igång snart så vi kan öva! 




/Emelie

Matte!!

Haha har matte oh vi håller på med ett häfte oh jag och Johannes kollar på varandra hela tiden ( alltså fuskar ) men nu typ orkar vi inte mer, slutar om 5 minuter 


Något som jag skulle vilja äga i garderoben!

Åhh vill bara ha massa snygga tränignsgrejer..
Älskar att slösa min energi på ett träningsett. Kan sova mycket bättre då också!
 
Så detta skulle gärna få placeras i min garberob ;)
 
 

Blåser, regn och kallt!

Asså, det har varit sjukt dåligt väder flera dagar nu, blåst, regn och allmänt kallt. Uschibuschi!

Och så drar det från mitt fönster, och min säng står precis bredvid så det låter jättemycket och är jättekallt! Hatar mitt rum ändå så..

/Emelie 

Målat naglar

Asså, jag vet att dom vart skitfula, hade en helt cp nagellack och Depend kan jag inte använda för jag har inget som torkar det, alltså en liten maskin som man kan köpa på H&M. Men ville ju ha något i alla fall på Klasskonserten och man kollar ju inte så noga på naglarna :)




/Emelie 

Träning träning!

Har tränat på allt och annat idag, har så ont så jag knappt kan andas.. Nej men idrotten hade vi en extra idrottslärare så vi hade 2 st, och dom pepprade ju på massor och vi hade redskap.. Hatar de! Eller vissa saker är kul.
 
Sen efterskolan på resurstiden så gick hela klassen, eller dom som kunde då (så typ hela) och tränade på musiken med musiklärarna tills imorgon då det är klasskonsert!
Är faktiskt orolig hur det kommer låta när jag sjunger för jag har jätteont i halsen.. Får köpa halstabletter imorgon och dricka te till frukost c:
 
Men nu ska jag sova lite, om jag kan sova! Somnade förut och sov kanske 1,5 timme och sen så vaknade jag, tog en dusch oh nu är jag här!
Så vi hörs imorgon, kommer nog fler inlägg mot eftermiddan/kvällen då dom andra tränar och jag lyssnar och har tråkigt!
 
 

varför är jag så dålig på rubriker. ..

haha jag vet inte,kommer aldrig på vad det ska stå hahahahahiaf. denna veckan har börjat dåligt. blir iggad i skolan pga att jag är med en tjej som dom andra inte vill vara med. jag blir så sjukt less på dom när dom håller på så. Det är inget fel på tjejen som jag är med! Det är alla andra personer som inte har något hjärta. red igår, hade Brunte en brun valack haha. Han var verkligen mycket roligare att rida än vad jag trott! han gick ner i form ganska lätt i början men han var lite kronlig så sket i det. Vi gjorde övergångar mellan korner på medellinjen. Brunte blev spänd när han såg att dom andra galopperade iväg så genade i några bocksprång haha, men är ju ganska van vid det så det var inte så svårt. annars gick lektionen väldigt bra tycker jag! Nee nu ska jag sova natti natti!!!!kram Johanna bilder printade från mobilen

Dagens ridpass

Idag så red jag Britney Spears "Britta" på ridskolan.
 
Idag var hon väldigt pigg och sur typ.. lyssnade inte på hjälperna osv.
På uppvärmingen skulle vi galoppera , trava och skritta på volterna och hon var så pigg så att hon trippade hela tiden när vi skrittade haha! Sötnosen <3
 
Tur hon är söt för vi gjorde övergångar idag och hon e så otroligt känslig i munnen så man måste vara rätt mjuk i handen.. Så efter galoppen när vi skulle skritta vart det typ galopp med bakbenen och trav med frambenen ahha!
 
Men i början så var hon så otroligt fin! Sån fin form hon fick ibland , åhh kan hon inte vara så hela tiden?! :')
Var verkligen så glad då och det gick så bra haha!
Men jag har bara ridit henne 2 gånger och har ju inte direkt hittat hennes knappar.
 
Nästa gång är det markarbete och det kan bli spännande..
 

True!


//Emma

*varför bloggar du inte?* - Emma

För det första
 

  • Jag går i NIAN vilket betyder att man måste plugga upp sina betyg mycket osv. 
  • Jag har 4 djur att ta hand om.
  • Jag är med mina kompisar mycket.
  • Jag tränar.
  • Jag fixar saker hemma.
  • Jag pluggar
  • och jag går i skolan som dom flesta gör.

Jag går i NIAN vilket betyder att jag måste satsa på skolan. Jag måste höja mina betyg för att kunna komma in på det gymnasiumet jag vill. Man måste satsa mer och bara tanken gör mig nervös när jag tänker på nationella proven och slutbetyget.. vill inte ens veta av det.. Jag sparar alltid mitt plugg i sista minuten och jag måste lära mig att det inte är OK.
Jag har gjort det sedan 6:an och det funkar verkligen inte..
Tex, nu började jag plugga med NO:n igår och det e tills på torsdag och jag kan nästan redan allt , det e bra. För annars läser jag sent på kvällen innan och då kommer man inte alltid ihåg allt.
 
Ja , jag har två hundar som måste rastas , 1 kanin som ska ta hands om (Buren ska städas osv) och en katt som ska ha kel och mat osv. Det tar mer tid en vad man tror. 
Sedan rider jag ju en gång i veckan och då kommer jag hem ca 8/9 tiden och då hinner jag inte plugga för då ska jag duscha och jag e oftast alldeles för trött för att plugga då.
Jag tänker inte välja bloggen framför mitt egna liv.
 
Jag tillbringrar mycket tid med mina kompisar , för nästa sommar kommer jag inte ens ha tid att träffa dom förutom på helgerna. Då jag kommer flytta till Västerås. Då e jag endast hemma helger (inte ens alla helger) och loven. Så jag spenderar helldre mycket mer tid nu..Och sedan mår jag bra av att vara med mina kompisar , det får mig på andra tankar och dom hjälper mig även så att jag orkar skolan osv.
 
Sedan tränar jag även också då jag vill hålla mig i form osv. Det kan ta 1-2 timmar + duschning osv. Gör jag det efter skolan så e jag hemma 5/6 tiden och sedan är det pluggning eller något som gäller.
 
Hemma fixar jag en massa också , då mina djur hårar så ska det damsugas osv , diskmaskinen ska plockas ut osv. Det e mer saker än vad man tror. Och jag vill ju gärna spendera min tid med min familj?
 
Jag pluggar , som jag skrev där uppe så är det ganska mycket plugg nu i nian då man verkligen ska satsa nu.. Proven närmar sig osv och man måste dela upp allt.

Och sjävlklart går jag i skolan som alla andra barn i denna värld. Skolan tar som sagt upp typ 6 timmar och det e faktiskt ganska mycket.. Skulle helldre spendera dom hemma. Och jag kan inte blogga i skolan. 
 
Sedan är det även så att jag inte hinner alltid skriva tidsinställda när jag har tid heller , antingen för att jag inte vet vad jag ska skriva om eller att jag helt enkelt inte alltid hinner.
 
Nej nu måste jag sluta babbla.
 

 
 

Hej mörker..

Godmorgon!<3

Just nu är det tok mörkt ute.. Tyvärr.. Och då blir man ju ännu tröttare för man tror att det är typ natt?! Usch..

I mitt rum är det även ganska kallt så har verkligen inte ens lust att kliva upp för att det e så varmt och skönt under täcker haha...

Onsdagar i min skola suger rejält.. Bara tråkiga lektioner men slutar tidigt iallfall, 14.25 :D

Och efter skolan är det ridning och det är markarbete! Klara ska även fota så det kommer nog bilder sen :D

//Emma


8E's klasskonsert

Åh vad dom va duktiga vår lilla paralellklass :')
Var som sagt på skolan ikväll igen eftersom 8e hade klasskonsert, och vi skulle sälja fika. Kan säga att vi tjänade en slant och hade massor med kakor kvar så jag typ proppade i mig lite av dom godaste, hehe :3 
Kollade även på konserten då, eftersom det inte fanns så mycket att göra annars, och dom var verkligen jättebra! Haha våran klass applåderade mest tror jag ;p Alltså av alla föräldrar och syskon som var där. 
Sålde mycket fika i alla fall, hade 2 platser där det var fika och jag stog i kassan, klarade det rätt så bra, fick blackout på en förälder men jag känner henne så det var lugnt, hon är också lärare så hon kunde hjälpa mig ;)
Men annars gick det bra.
 
På torsdag är det våran tur att stå på scen! Hoppas verkligen ingenting går fel så vi skämmer ut oss hehe.. Har typ lite scenskräck.. Aja, det gick bra sist så hoppas det funkar denna gången också! 
 
Asså jag bara skriver och skriver men jag tänker inte ens på vad jag skriver.. Hoppas ni fattar i alla fall haha!

Imorgon blir det riktig musikträning efter skolan, då ska alla som kan träna i aulan, i typ 2-3 timmar med musiklärarna och på torsdag tränar vi ända från 14.40 tror jag till kl 17.30. Så då blir det också riktigt träning! Älskar musik i alla fall så det är lugnt ;)
 
 
 

Höstbilder - Emma

 
 ignorera mitt otroliga fina smile och mina otroligt snygga ninja moves 
Det e föresten jag och min bror på bilderna :)
 
 
//Emma

Gymet <3




Sceary Kemi!

Hade precis kemi och de var fett läskigt. Vi skulle använda eld och gaser.. En av gaserna luktade prutt men de va typ vätgas. Och syrgas kan man bli full av :s 
Det va jätteläskigt för sen skulle dom tända något och då var man tvungen att stå långt ifrån och hålla för öronen annars kunde man bli döv för det sa "POFF" 
Men läraren var stolt över mig och Hanna typ.. Hon har precis skaffat en ny blogg också och den är:  http://wintertimes.blogg.se/ Kolla gärna in den! 
 
Det regnar fett mycket idag D: Fick skjuts av mamma idag för att det regnde då så det var skönt. 
Putte hade utvecklingssamtal idag så han gick på det med mamma och sen var han ledig resten av dagen. Taskigt mot mig!
 
Men i alla fall, kolla Hannas blogg så blir hon glad!
 
 
 

Olika ego pics.

Bjuder på lite olika ego pics som jag har på mobilen! Fast som är tagna med kameran.

För jag har inget annat att blogga om haha!







//Emma

Veckans planering

Tisdag (idag) : inget planerat alla faktiskt, förutom att plugga men annars inte! Skönt haha... Ska försöka ta det lugnt / vila efter skolan för känner att jag börjar bli sjuk..
Onsdag: ridning på ridskolan , förhoppningsvis har jag fotograf!:)
Torsdag: Inget alls planerat heller.. Förutom att vi har No provet..
Fredag: Åker till Kungsör med mamma och Victor!
Lördag: Är i kungsör. Ev hööks :')
Söndag: åker hem från kungsör runt 11/12 tiden tror jag..

//Emma

Skakar av ilska

Fyfan, ligger och skakar av ilska. 
Min kompis ex är helt dum i huvudet. Han ber mig gå och dö för att jag frågade varför dom gjorde slut. Sen blev dom ihop igen, hade det inte alls bra, han kalla henne hora, sa saker om henne som inte va sant, va helt enkelt en cp kille. 
Nu påstår han att han och min kompis har haft sex men hon skulle aldrig göra det och jag har pratat med henne. Han svarade "Afan" på frågan på ask. Alltså om dom hade haft sex. Min kompis skrev då på en "fråga" senare att dom inte alls hade haft sex och då var hans svar: stick från min ask idiot. Dra och cutta dig själv nu eller något.
Vad är det för en kille? En idiotisk kille! Det är verkligen inte många som gillar honom!!

/Emelie



Veckans schema

Denna vecka är det helt fullt upp...

Måndag: till Bullersta med Isabell
Tisdag: Sälja fika på 8E's klasskonsert 
Onsdag: ganska chill, slutar tidigt och inget planerat.
Torsdag: KLASSKONSERT!
Fredag: Hemkunskapsläxa
Helgen: mammahelg, kanske åka till busfabriken med syrran och hennes barn :3 

/Emelie 

Förlåt..

Förlåt, sa att jag skulle skriva ett inlägg men hann inte.. Tog två timmar att åka dit till dom dära mattorna så ja.. 
Sedan direkt när jag kom hem så var jag tvungen att plugga + hjälpta till med bilen så det va lite segt ;)

Nu är jag verkligen svin trött och måste sova.. Men jag orkar inte haha.

Har lite ångest över no provet men tror jah lyckas få ett E/D iallfall om jag har tur ahha. Som sagt så har jag tills på torsdag att träna. 

Imorgon är en rätt seg dag tyvärr..

Hittade en mys halsduk:')

//Emma

Kommentera mer!

Känner ingen lust alls att blogga mer typ. Ingen kommenterar längre. Verkligen ingen. 
Har ju bett er att kommentera lite mer men lixom ingen ändring :c
 
Om inte ni kommenterar mer snart så kommer jag kanske sluta blogga t.o.m, men kanske bara ta en paus.
 
SÅ SNÄLLA JAG BER ER KOMMENTERA!!
 

 
 

Hejsan!

Jag har inte alls bloggat mycket då jag inte är en sån människa som skriver vad jag gör på dagarna alltså jag skriver inget förutom när jag nya bilder eller ridit eller så! :)
 
Men ska försöka ändra på det.. har ingen motavitiation längre heller.. och sitter knappt vid datorn..
 
Men jaja ska försöka fixa lite inlägg till ikväll. Nu ska jag iväg till Södertälje för att köpa en matta kul.
 
Precis även varit ute och sprungit 2,5 km så det var jätte skönt att få ut all sin energi igen!
Har dock ett "stort" kemi prov i veckan så måste verkligen plugga till det..
 
 
 

Mot Bullersta!

Hej! Nu är jag påväg till Bullersta igen! Haha en vecka sen sist! Nej men Isabell har hoppning idag och hon ville att jag skulle filma och jag ville såklart åka till Bullersta så ah :)

Känns som att det är bara jag som bloggar här.. Men har sagt till dom andra att blogga mer :) vem tycker ni det är roligast att läsa ? 
Skulle betyda massor om ni svarade på frågan. 

Fick reda på idag att vi har religionsprov vecka 46, det är ju ett tag kvar och våran bok ligger uppe på nätet, MOHAHA, så jag kan ju plugga på lovet nästa vecka.

Men på måndag nästa vecka händer det en rolig sak! Kan ni gissa vad det är? Den första som gissar rätt får en länkning och jag går in och kommenterar personens blogg! 
Så gissa på!! 

/Emelie 



Inte gjort mycket

Har bara kollat på film idag typ, med Jessica då. Hennes rum är fett scaaryy!! 
Berättar mer nån annan gång, har brådis! 
 
Blir nog Bullersta imorgon igen! 
 
 

Bio med Jessica

Förlåt för att jag inte bloggade igår kväll men jag kollade på bio med Jessica kl 21.10. Familjetrippen blev det och den var seriöst jättebra, men ingen under 12-13 borde se den hehehe.. Awkward..
Nej men sov hos Jessica också, men efter filmen (typ vid 23) så stack vi till Statoil och köpte godis och sen stack vi hem vid 23.30 och kollade på film, hehe men inte så länge, för både jag och Jessica Höll på att somna hela tiden.

Imorse vaknade vi och fortsatte att kolla på filmen, och dom 2 andra som hör till hehe.. Men nu kollar vi på tv och har inte ens ätit frukost, bara godis ;) 


/Emelie

Stan idag

Jag vet inte hur längesen jag gick på stan, i affärerna. Typ år sen haha! Brukar mest cykla igenom Storgatan på kvällarna påväg till Mc (donken) men inte under dagarna ;) 
Men i alla fall, skulle fika idag med Isabella och det var smockfullt på princess så skulle vi gå till cityarkaden och där var det typ dans mitt i allt på fiket och smockfullt där med så då stack vi till fiket inne på Västerport och där var det typ inga människor så sär satt vi och snacka o fika 

Sen gick vi runt lite på stan och köpte lite smått, det kommer en haul video på det jag köpte! Ganska nöjd med resultatet :) 

Mer bloggning kommer ikväll eller imorgon! 

/Emelie 

allum!!

hej! på väg till allum nu, gjorde en snabbstopp i Lerum skohuset och klädhuset. shoppat ganska mycket sedan! skor, jacka och påse haha. gör en video sedan om vad jag köpt!

kram! Johanna!



Running time

Tjennare bloggen! 
 
Idag har varit världens slappaste dag! haft väldigt snabba lektioner som gått fort. På engelskan så kollade vi bara på film och på matten hade vi ett litet förhör med superenkla frågor ;) 
Efter skolan så kom Michelle hem till mig och vi tog bussen ner till elljusspåret klockan 6. 
Där mötte vi Caroline. Vi sprang 2,5 km p¨å 15 minuter, är väldigt nöjd då jag knappt klarade 2,5 km igår med mamma. Så jag är stolt! Jag stannade endast 3 gånger, brukar liksom stanna varrannan meter typ annars haha. 
Så jag är nöjd iaf, vi tog bussen hem och käkade tacos. Efter det så har vi ätit Clementiner, godis och massor mer. Men det var väll våran dag iaf ha det bra readers! ;) 
 

50 saker om mig

1. Jag stör mig på folk som använder "oxå", "vgd", "mkt" och andra förkortningar
 
2. kan inte leva utan coca cola!
 
3. har sjukt dålig syn fast använder inte glasögon. 
 
4. Mitt namn Johanna betyder "Gud har förbarmat mig"
 
5. Jag heter Johanna Elisabeth Johansson
 
6. Jag ÄLSKAR muffins! 
 
7. Jag har en väääldigt speciell hund.
 
8. Jag har tix
 
9. jag stammar.
 
10. jag har tre katter
 
11. jag har typ talproblem
 
12. min familj betyder allt för mig 
 
13. jag har haft en foderhäst 
 
14. den hette Baldur från mellomgården och ansågs som farlig. 
 
15. Min bror heter Victor
 
16. jag har inte tagit ett egopics på 2år (stolt) 
 
17. jag har Ask.fm där heter jag Johannajohanssonxd
 
18. fråga gärna mig på ask. 
 
19.jag har lockigt hår 
 
20. jag har färgat mitt hår brunt en gång 
 
21. jag bor 2 km in i en skog på landet. 
 
22. min favvo färg är allt haha. 
 
23. jag har haft 6 bloggar med denna
 
24. kinapuffar är mitt liv. 
 
25. jag har problem med mitt knä
 
26. jag har 7 islandshästar 20 meter utanför mitt hus
 
27. jag rider på Wiebo
 
28. Jag är 00a
 
29. alla i min klass är allmänt knäppa
 
30. jag har aldrig träffat min morfar
 
31. jag har haft 11 katter
 
32. jag är född den 29 augusti 2000 kl. 16.42 
 
33. jag har tagit tag i springningen. 
 
34. jag har aldrig åkt Kanonen på liseberg
 
35. jag har haft vattkoppor
 
36. jag har bloggat med Emelie innan 
 
37. jag är yngst på bloggen
 
38. jag har blå ögon
 
39. jag har brun/blåndt hår
 
40. jag har ingen kondition
 
41. jag har varit sjukt rädd för en sak men en underbar vänn har hjälpt mig med det. 
 
42. min mamma säger att jag ska gå till en Talpedagog
 
43. jag tycker inte att min skola är speciellt bra
 
44.  jag har kik 
 
45. jag får en Samsung Galaxy s3 om en månad eller om några veckor
 
46. jag älskar hästar 
 
47. jag hatar ormar och falska vänner 
 
48. stör mig på folk som inte tycker jag är mig själv 
 
49. mitt favvo ämne är Svenska då jag gör som jag vill haha 
 
50. JAG ÄR BÄST!! :D
 
det var 50 sanningar om mig själv! 
 
 
 

KALLT!

Vintern är redan här, hoppas den försvinner lika snabbt som den kom! 

/Emelie

Petter!

Ljuset i rummet var verkligen helt kasst så det vart inga kamera bilder men tog några mobilbilder :) 


































Kan säga att det var jättekul och han var jätterolig att lyssna på! :D 

/Emelie

Nu taggar vi Petter!



/Emelie

Nu e man blond! :D

Japp , den timmen var helt klart värt det ;)
orkade inte ha min otroligt fina *host* utväxkt. 
Så den timmen av lidande gav ett bra resultat ;)
Sorry för cam bilder men ja..
 
 

Everyone can do it

ska ut och springa nu på elljusspåret med mamma, har knappt några kläder på mig på kommer antagligen frysa sönder haha ;)
// Johanna

Rid bilder

Klaga inte på min sists , försöker verkliga öka upp båda hästarna genom att "ställa mig upp" och länga på tyglarna :)
 
 

Next song

Vi är inte ens klar med vår första låt på musiken (kvartklasslåt) och börjar redan med en ny, och klasskonserten är om exakt 1 vecka..

Förresten, våran klass var med i tidningen häromdan eftersom profilklasserna troligen ska läggas ner. Då blir det inga klasskonserter mer, inga musikaler och inte många musiklektioner i veckan.
FUCK
 
 
 

Prorträtt bilder

Världens vackraste Ovina ! <3
 
 

Prov klart

Har gjort klart SO-provet nu, sen får vi se vad jag får för betyg.. Gick inte så bra som jag hade hoppats i alla fall :( 

Fick tillbaka kemi-provet också och fick ett starkt D! Riktigt nöjd med det ändå, men jag vet att jag kan bättre! Fixar det nästa gång!!

/emelie

Min galna klass ❤️❤️


Rider love & Ovina

 
 
Älsklingarna <3
 
//Emma

UVI

Nu är det så att jag troligen har UVI och det är alltså UrinVägsInfektion. Inte kul alls, men inte så farligt som jag trodde det skulle va när man pratar om det. Kom på själv att jag kunde ha det så googlade och kom fram på både 1177's sida och andra sidor om sjukdomar m.m. Så först och främst ska man dricka mycket (helst juice) och kissa mycket så att man "sköljer igenom" urivägen och bakterien försvinner. Men funkar inte det måste vi åka till doktorn och få pencilin (antibiotika) och jag kan verkligen inte ta tabletter, och mamma säger att hällre det än att ta flytande för det smakar bajs sa hon.. Men det verkar redan ha blivit lite bättre men vi får se om några dagar, man ska ju inte hoppas för mycket! 
 
Så nu får jag droga äppeljuice, eftersom man helst skulle dricka juice..
 
 

Världens bästa ponny!

Åhh dagens ridpass på Ovina var helt underbart som helst.
 
I början var hon jätte bråkig , stog och stegrade och vände samtidigt osv och då vart jag riktigt trött på henne... Men sedan så vart hon verkligen HUR FIN som helst!
Vi red runt en ny runda men hittade inte riktigt runt hela men det var huur mysigt som helst.
 
På vägen hem hittade jag en liten plätt med gräs som jag kunde rida på. 
Och då travade jag först upp för en uppfärtsbacke och det gick helt ok!
Sedan när jag skulle ta galopp så bara släpte jag tyglarna , hon kunde springa iväg vart som helst eller skena iväg osv men nej. Hon är nog världens bästa ponny.
 
FIck även sitta upp på Love då han var en jäkla jobbig häst idag haha. Jag har ett speciellt sätt som brukar fixa det mesta och det gjorde det! Så han vart också skit fin på slutet.
 
Så nöjd över hela dagen så det kommer massa bilder sen och film! :D
 

They don't know

Vet inte vad jag ska blogga om just nu, har så mycket på G men ändå inte. Inget jag kan berätta nu eftersom det inte är säkert än.
Så nu gör jag såhär att ni, våra läsare, får bestämma vad jag ska skriva om! Åsiktsinlägg? Info? Vad ni vill!

 

Big fat cat

Är hos min syster nu som bor mellan skolan och oss, är ensam just nu för My sistah är på Ica o handlar precis nedanför typ. 

Asså hennes katt Mulle är verkligen fet haha xp Värre än min katt Moses! 

Hennes kompis (som hon bor med och hennes kille som är kompisens bror) har katten i bakgrunden, den lilla. Så sjukt gulliga! 

O så har dom en hund, Benzo :)



Och så får vi inte glömma tissla och den andra kattungen!



Så sammanlagt 4 katter och 1 hund. Sen har dom en fågelspindel men den vill jag inte ta kort på :s

Och så har dom en liten sköldpadda men den gömmer sig ;) den kanske jag ska få! :D

/Emelie 

Musik träning!


Tränar musik nu inför Klasskonserten, går sådär.. Får se om det blir någon låt för oss.. 

/emelie 

Tjafs tjafs tjafs

Blir alltid tjafs mellan mig och Hanna, fattar inte varför. Hon hackar bara på mig.. :C att jag inte är mig själv, men det är ju det jag är..

/emelie

Ridlektionen

Hej! Känner att jag ska skriva lite om ridlektionen jag hade igår (tisdag) 
 
Jag hade Walle, en korsningshäst 16 år gammal. Vad jag jag kan säga själv så är Walle en riktigt svår häst. Asså han är inte svår på ett "Svårt" sätt, alla klarar ju av honom även små ryttare. Men han är så sjukt seg. Man måste verkligen hitta knapparna och det har jag gjort på han. Jag har lärt mig att jag ska väcka honom redan utanför stallet. Och sedan peta te han med spöt när man ska ut på spåret. Man kan liksom aldrig sluta jobba och ju starkare man är i handen desto starkare blir han och vägrar gå framåt när han ska. Så han är ganska jobbig så man måste hitta knapparna. 
Nu till lektionen:
 
Jag fick välja mellan Brunte och Walle, jag tog Walle eftersom att jag vet at alla inte kan rida honom så som han behöver. 
Han var sjukt seg redan ifrån början av lektionen och jag var tyvärr tvungen till att smella te med spöt så han inte gick in i hörnen. Vi gjorde slalom mellan kornor och man fick bara använda ben och vikten. Han lyssnade faktiskt super på det. Jag var verkligen nöjd. Men han ville inte riktigt gå framåt i traven. Det var ganska jobbigt för jag fick sitta och jobba hela tiden! 
Sedan gick vi in i ridhuset för att göra riktig skänkelvikning med spegeln. 
Walle ville inte gå lugnt utan han smet ifrån arbetet nästan hela tiden. det var verkligen jättejobbigt när alla andra fick till det. Han gjorde det bra ändå för att vara han. Jag är väldigt nöjd av att han ens gjorde det en liten bit. Han fick sträcka ut ganska mycket i galoppen sista stunden. Han galopperade väldigt bra och jag fick till flera varv medans vissa andra med pigga hästar inte fick till någonting knappt och bara satt och bankade. 
 
Jag är väldigt nöjd iaf :)  
(två första bilderna är ifrån igår och dom andra för länge sedan)
 
 
 

Dagens schema


/emelie 

Kemi prov

Hade ju kemi prov idag, gick väl sådär. Kommer nog få E eller D- men det får man ta om man inte pluggat tillräckligt.. Seriöst, ett prov i fredags, ett idag och ett på torsdag. Känner mig bara rätt så säker på det i fredags men inte på dom andra, hehe.. Men det tar vi igen senare! 

Händer inte så mycket imorgon, ska ha ämnesfokuseringsdag, att man får göra sitt eget schema lite, eller alltså man får 3 olika pass, och på dom passen får man bestämma nästan vilka ämnen man vill. Vissa ämnen finns inte men många gör det som svenska, engelska, so, språkval osv.. 
Kommer inte ihåg vad jag valde hehe, men vi får det imorgon så vi vet.

Uppdaterar mer imorgon! 

/emelie

Veckan

Måndag: skola. Efter skolan, till Bullersta 
Tisdag: skolan. Chilla hemma, sen plugga
Onsdag: skolan, kort dag (special dag typ, slutar 12) efter skolan, träna musik till Klasskonserten
Torsdag: skolan. Städa hemma D:
Fredag: skolan, se & träffa Petter! :'''D bilder kommer! 

/emelie 

Bullersta igåår!

Som ni vet var jag på Bullersta igår och kom hem så sent så orkade inte skriva inlägg. Nästa vecka kommer hända en rätt så rolig grej för mig, ni bryr mig säkert inte men det gör jag :) ni får veta nästa vecka när det är säkert. 

Isabell red ju, sjukt duktig är hon! Ska hänga med på måndag igen och fota när hon hoppar! Hoppvecka vettu! 
Så då kanske det kommer lite bilder ;) beror på om jag tar med min kamera eller hennes :) 

Ni får några helkassa mobilbilder på henne när hon rider och några på mig och min gamla skötarhäst Nemo som står på Bullersta! :) 






Och en bild på söta gamla Sven-E som Isabell red (har inte ridit honom på typ 1-1,5 år) 




Vecko planering

Måndag (idag): Skoola , sedan var jag och fotade i stallet när Klara hoppade.
Tisdag: Ska åka till centrum efter skolan en snabbis med Sofia. Bleka mitt hår! :'D
Onsdag: Ingen ridning på ridskolan så blir att åka till Ovina istället och rida! :')
Torsdag: Inget planerat ännu tror jag.
Fredag: Kanske stallet hos Ovina.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat.
 
 
 

on tha väg hem!

hej, sitter och drömmer mig bort till vintern nu i bussen! jag har en lite STOR hemlighet att berätta men jag säger inte!!

Trååkig dag

Vi pratade om att klasserna ska splittras idag i skolan, och det är inte 100% säkert än. Kommunen tänker bara på det, dom tänker lixom inte längre, vilka som ska till den nya skolan isf och hur det blir med klasspengarna osv. Jag har valt musikklass eftersom jag vill ha mer musik och klasskonserter osv men om vi är 5 st från musikklass så är det lite svårt med konsert. Är lite arg, ja. 
Vi kommer få nya lärare vad som än händer. 
Jag vill verkligen inte skiljas från mina bästa vänner, speciellt ine Jessica. 
 
Ska ha religion typ.. nu. Läraren är sent D: Och våran klass är helt fucked up XD
 
 

Ont i nacken :c

Imorse kunde jag inte resa mig ur sängen för jag har 2 muskelknutar i nacken som gör att jag inte kan använda min axel som jag vill, inte vrida huvudet åt höger så måste vrida hela kroppen och kan inte luta huvudet mycket bakåt. Igår kunde jag inte röra mitt huvud alls D:
Tog en varm dusch förut i alla fall så lite bättre känns det väl. 
 
Imorgon ska jag hänga med min kompis till min gamla ridskola, Bullersta. Kanske ska börja där igen. I hennes grupp, men det får vi se. Hennes blogg: http://ridskoleryttarna.horseworld.se/
Kolla gärna in den! 
 
Nu har vi fått reda på från kommunen att Borgis klasserna ska splittras, och börja på den nya skolan. Men våran klass vill verkligen inte det, inte andra heller. Våran klass har tänk att strejka, men det är inte säkert att det kommer funka. Isf kommer vi få splittras till början av 9:an, och då har vi redan gått 2 år tillsammans. Och vi har 1 intresse, musik. Men nu ska ALLA klasser blandas så ingen kommer få som dom vill. Idiotiskt.
 
Men vi hörs imorgon! Nu måste jag sova, orkar inte med min nacke mer..
 
 

Fina Britta!

Jätte gamla bilder tyvärr , måste försöka fota lite nya hästbilder också. :)
Förhoppningsvis har jag fotograf till på onsdag då jag ska rida Ovina.
Då lektionen på ridskolan är inställd D:
 
 

Höstbilder - Emma

Bjuder på lite bilder som jag och Sofia fotade igår :D!
 
 

New in!

Svart halsduk från Gina tricot 










Fler bilder - hösten

Här får ni resten av bilderna!
 
 

Saknar dig <3

Video på mig o Nina <3
 
 
 

 

HÖSTEN

Var ute pch fotade lite förut, här får ni några bilder!
Men ni får inte alla, resten får ni imorrn!
 
 

Hehehe.. Fail!

Haha kollade på bloggen nyss och såg att jag har skrivit fel flera gånger den här veckan haha! Som "Hästen är här" när det skulle va "Hösten är här"! HHAHAHAHA!

Orkar inte xP
Men i alla fall, dåligt bloggande från mig i helgen igen för min bror tog med modemet till sin pappa så kan inte använda min dator!
Men lånade mammas nu en snabbis!

Skriver mer om dagen i ett annat inlägg! 
 
 

do not look down if you don't see what you want, look into the future

don't look down if you doesn't  see what you want, look into the future
 
 

kände att istället för att sitta hemma och nörda PLL så tog jag tag i det på riktigt.
Jag tog på min springkläderna och dubbla kneepads och tog mig en runda hem till farmor. Sprang nere vägen till ica och sedan till farmor. 
Hade hunden med mig och till min förvåning sprang han faktiskt väldigt bra, han som brukar springa så långsamt han kan ökade brevid mig hela tiden! 
Hade aldrig klarat att springa så pass långt om One Direction inte gjorde mitt huvud lugnt.  Jag har en tendens att öka hela tiden och då har jag inte en chans att springa så långt. Är faktiskt väldigt nöjd över mig själv då jag nästan aldrig tar tag i det. skulle inte kunna göra detta utan 1D faktiskt haha
 
 

Kvälls mys outfit

Ikväll blir en ganska chill kväll med massa cola haha!
Musiken spelar på höög volym och jag lever varje dag som det kommer , det har varit en otroigt jobbig dag idag och seg som fan..
 
 
 

Musik


Redan tjafs, önska mig lycka till


iPhonen säger blubb

Har tappat min mobil i toaletten 2 ggr på 1 vecka nu.. Den lever fortfarande men jag fattar inte hur jag lyckas alltså! Tur att jag fyller år snart så jag kan få lite pengar så jag kan köpa en ny, behöver verkligen det med vad den här har gjort.. Omg att den inte har sprängts än haha ;) 


Maaaat

Åt ingen frukost imorse så är jätte hungrig och det är pannkaka i skolan så det är bra! Så har vi hemkunskap sen och ska göra baguetter så det är också bra! 


My Bobo <3

Åh vad jag älskar Oscar, han är så söt! Förra helgen när jag va ledsen och ensam i princip HELA dagen, nej men typ 8 TIMMAR så låg han hos mig i min säng i alla timmar och höll mig sällskap. Så söt verkligen :3 

Bilden är tagen ifrån precis innan sommaren, i typ slutet av maj. Alltså runt 3 år.  Min lilla älskling :* 
Det är så kul så om du har tråkigt så kan du alltid snacka med honom, seriöst han jamar hela tiden

Förra nyårsafton (eller innan det) så tände vi raketer utanför huset. Katterna va såklart inne. Sen när vi kom in så fräste Oscar åt mamma, han trodde nog det var hon som pangade och han är skotträdd. Mamma sa det till mig och jag gick upp på mitt rum för att kolla till honom. Grannarna höll fortfarande på ute. Han låg under min säng och jag satte mig utanför rummet (ifall han fräste åt mig med) och ropade på honom. Han jamade som "snälla emelie rädda mig" och kom till mig. Jag lyfte upp honom i min famn och reste mig, just då PANG! Han vart jätte rädd men hoppade inte ner, utan tröck sig närmare mig och la ögonen mot min arm som "jag ser ingenting så inget har hänt"
Sen låg han hos mig hela kvällen, mig och Fanny. Tog ett kort med hennes systemkamera då när han blev rädd och kollade mot dörren och den vart jätte bra men vet inte vart den är just nu. Så visar den nån annan gång! 

Hej då från mig och Oscar! 



Moses är med på bilden, mina små änglar <3



Tagga spanska prov nu!

Ska ha spanska prov snart, väntar på läraren. Skriver sen efter provet! 


Hästen är här

Nu är verkligen hösten här! Imorgon ska jag nog dra ut och ta kort med systemkameran (systemet som jah kallar det) hann inte idag innan det regnade D:
Men imorgon så!

Ni får 3 typ helkassa bilder i alla fall! 




Sova nu

Har pluggat arslet av mig ikväll så hoppas det går bra imorrn!

Säger god natt nu, är jätte trött! Somnade till PLL på datan förut men vaknade efter 5 minuter så la ner datan då och sov 10 minuter till! 

Uppdateringen från min sida är bättre va? :D:D 


sent bloggande...

Jag betr så hemsk mycket om ursäkt att jag inte bloggat på senaste tiden. Jag får verkligen skärpa mig... 
 
Fredag:
Åkte med matte-gruppen (profil-gruppen i skolan) till Chalmers Universitets Högskola. 
Vi åkte dit vid 12.22 och kom hem vid 17.38 haha ;) så i princip hela dagen var vi och kollade på en gubbe som pratade om Fysikaliska Leksaker  medans han stirrade ner i golvet med kutrygg. Han var riktigt rolig hahaha. Vi fick känna på lite flytande kväve, pröva olika leksaker, typ experiment osv. 
Ja det var iaf roligare än att han Engelska och Fysik/Teknik i skolan som vanligt haha
 
Lördag: 
Jag åkte till Lina vid 10 kanske för vi skulle med Hia och Isor ner till ridhuset på Jutagården. 
Vi gick väll med ponnysarna ner vid 13.30 och jag tog Hia medans Lina tog Isor. 
Som tur var var vi själva i ridhuset, skulle det varit mer än 2 st skulle vi skitit i det XD 
Vi började med att Isor fick värma upp lite löst och jag ledde Hia som hemskt gärna ville lägga sig ner och rulla stup i kvarten hahaha. 
lite senare började vi jobba, jag tömmkörde Hia på bl.a volt och serpentiner, medans Lina red på Isor. Hia var riktigt duktig men lite bråkig eftersom att han ville gå efter Isor hela tiden. 
Vi avslutade passet med att dom fick "löshoppas" med ett hinder. Det var väll 30 kanske? 
Dagen var verkligen lyckad iaf och det var roligare en vad jag faktiskt hade trott att det skulle vara :) 
På vägen hem så gick vi igenom gården då alla tjejerna bara stirrade på oss när det kommer två Shettisar gående på stallplanen. Haha vi fick ta emot lite blickar XD 
Vi gick förbi ett par stora hästar som förföljde oss i hagen, Hia blev helt till sig och började trippa, tog upp svansen och gjorde sig smäcker. Kan inte direkt säga att han blev så snygg haha men han visade iaf att han kan vara snygg för sig själv hihi. 
Träffade också på Burhults Toy i hagen på väg hem. Han är så PIP snygg! Aldrig sätt en sådan snygg Welshponny hingst förut asså! Han är helt underbar :D
 
Söndag: 
Stannade hemma och tog det lilla lugna tsm med min älskade dator. precis fått Sims 3 och Sims 3 Husdjur i tidig julklapps present. 
Fattar fortfarande inte hur man gör hahhaahhaa. 
Gick med hunden hem till farmor på kvällen och stannade där en liten stund. Efter det så följde hon mig hem och jag gick och la mig :) Vilken fin dag va?
 
Måndag:
Time to school. Åkte till skolan som vanligt kl 08.45 och det var verkligen världens tråkigaste måndag. Eller alla måndagar är väll tråkiga eller? 
Hade mentorstid, hemkunskap, mat, tyska, syslöjd. I den ordningen. Helt sämst!!! 
när jag kom hem satte jag mig med engelska läxan. Vi hade prov på onsdag. 
när jag blev klar med det satt jag bara och slappade lite och gick sedan och la mig. 
 
Tisdag:
Skola igeeeeen..... långtråkig dag. 
Efter skolan så skulle jag rida, 
jag red Walle, en seg liten sak.
Fast han är verkligen inte seg ifall när man hittar knapparna på han, han gick som en klocka och tog alla galopper helt perfekt bara att två gånger så tog han fel galopp i högergaloppen :/ 
Vi gjorde skänkelvikningar och han ville bara smita ifrån så det gick inte som planerat hahaha.
 
Onsdag:
Skola. gjorde inte så mycket förutom var hos farmor och spelade lite :) 
 
Torsdag: 
inte gjort så mycket varit i skolan och sedan hos farmor, varit ute med vovvarna osv :) 
 
 
 
 

Plugga hela natten, plugga hela dan

Plugg plugg plugg.. Just nu finns det bara plugg i min hjärna.. Sitter och pluggar spanska igen, skolan ger mig ingen fritid! Blir så sur! Bryr mig mer om spanskan än kemin för spanskan är svårare och svårt att ta igen, men kemin är ganska lätt.
Hoppas jag hinner plugga det sista imorgon innan spanskan, vi har ju mentorstid innan Block 3 kommer (språkval) så det är ju najs. Då brukar vi få tid över till att plugga, heheh!
 
Men ska plugga, får se om jag hinner göra några tidsinställda tills imorgon.
 
 

F i fysik - PLL

Kommer få F i fysik, vi hade nyss läxförhör på 13 frågor och jah har inte läst om för har pluggat spanska

Nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja, kollar på pretty little liars.
Sista lektionen! Och vi ska göra rap låtar för vi ska ju träffa Petter nästa vecka!

/Emelie



CF ÄR TILLBAKA JAG DÖR

Min favvo serie Chicago Fire (såg varenda avsnitt förutom 1) har börjat gå igen men i en ny säsong då! Och det tråkigaste med det är att man inte kan se om på datan :(((
Men är superglaaaaad! Första avsnittet (?) ägde ju! 

Pluggade spanska innan de, har ju prov på fredag! Tror det kommer gå rätt så bra, problemet för mig är ju att allt liknar varandra så jag blandar typ ihop allt :S men nu funkar det hyfsat! 

Blev anklagad idag av min klasskompis idag på fb att jag hade snackat skit om henne i klassen, men jag kan bättre än så, och det bästa va att jag inte fick veta vad som var sagt. 

Bye! /emelie 



Grymmaste ridpasset!!

Idag red jag Britta på lektionen , jag och hon passar verkligen inte ihop.
Men idag , det bara klickade och jag litade verkligen på henne. Shit så bra ridpasset gick.
Vi tränade mycket på halvhalter och halter.
Och hon som aldrig kunde stå stilla och springer iväg lyssnade perfekt . åh blev så jävla glad över att rida på henne! Och hade snodd som var inte ens spänd och jag kände verkligen hur hon började jobba under sig och ridläraren berömde massa att jag red henne bra osv! Så sjukt glad jag blev då<3
Ibland hände det att jag tog lite extra hårt i henne för att hon sprang snabbare och det e något jag verkligen måste träna bort då hon e så otroligt känslig i munnen. Och även fixa min sits i galoppen för den e verkligen hemsk. 
 
Åh detta kan jag leva på länge.
 
Sjukt fula och hemska och gamla bilder från när jag red henne första gången. Ska försöka fixa fotograf så ni får se hur det ser ut nu! 
//Emma

Sen lärare

Har bestämt att jag ska börja twittra lite mer än bara bloggen eftersom det är enklare från mobilen. Jag har inte uppdaterat så mycket för blogg-appen vill inte uppdateras så jag kan inte använda den (den blir typ pausad)
 
Nu ska vi i alla fall ha spanska men klassen innan har prov och var lite sena.. Så vi har suttit här i 17 minuter!
 
Hörs! 
/Emelie

9:an

Godmorgon.

Så sjukt trött idag för somnade ganska sent igår.. För sent iallfall hehe.

Det e sååååå mycket i skolan nu också, tyvärr det e sjukt. Vi har typ läxor hela tiden osv. Ock direkt efter skolan har jag typ alltid massor att göra och e så sjukt trött nu för det mesta hela tiden. Så sjukt tråkigt :(

Ska försöka somna tidigt idag så jag kan få sova ut ordentligt för det skulle behövas känner jag..
Aja. Idag är det iallfall ridning så det ska bli super kul!:D




//Emma

Sorry! Förkyld

Hej! Förlåt för hemskt bloggande, min dator stängdes av igår och ville inte sättas igång något mer så har fått blåst ur den, har vissa foton kvar men inte alla :(
Har prov nu på fredag, spanska, så har pluggat det lite nu, ska såklart plugga mer. I helgen kommer jag typ inte göra ett skit, ska plugga till kemi-provet vi har på måndag D: inte taggad alls! 

Och så är jag förkyld nu också. Riktigt kul.. Nae. 
Imorgon på idrotten ska vi gymma också så man känner sig riktigt taggad! Vill verkligen inte missa det då jag älskar att träna/gymma (okej inte alltid men ofta) 

Hörs nog imorgon!
/Emelie

Mini haul


Blä söndag :(

Hej! 
Idag är det söndag, ni som inte visste HAHAH ;) Hatar söndagar, allting stänger tidigare eller är inte öppet alls och så är det skola dagen efter. Fredagar och lördagar är klart bäst!

Skulle egentligen med en kompis till min förra ridskola Bullersta för hon skulle hoppa terräng men hon har inte hört av sig o jag sov typ hela förmiddan ;) 

Har inte så mycket att blogga om just nu, har jag tråkigt sen så kanske jag går ut och fotar lite så då kan ni få lite höstbilder ikväll :) Om jag kommer ihåg att lägga in dom , känner att ni har fått väldigt lite bilder från mig haha ;( 

/Emelie

Veckoplanering:

Måndag: Ev stallet.
Tisdag: Inget planerat ännu.
Onsdag: Ridning på SoRk.
Torsdag: Inget planerat
Fredag: Åker till mamma. Ev stallet.
Lördag: Ska bleka mitt hår och ev göra rosa dipdye igen.
Söndag: Inget planerat kanske till stallet.
 
Ganska "tråkig" vecka men kämpar väl igenom den också.. bara typ 3 veckor kvar till höstlov!
 
 

Mot stallet!

Godmorgon!

Ska åka till stall Norrtorp i Vallentuna och fota en hopptävling där!:)
En p&j för dom i stallet!:D
Förhoppningsvis blir det massa fina bilder sedan som ni ska få och Victoria!:)

Men måste åka nu, vi hörs sen!:)

//Emma


Kontaka mig?

Mail: [email protected]
Kik: emma_gustafsson
Instagram: emmagustafsson98
Häst instagram: gustafssonfoto
dv: gustafssonfoto
 
Jag ställer även upp som fotograf i Stockolm´s området. Tar inget betalt.
 

Hur söt?!

Haha när vi va på hööks idag så jag ju tvungen att handla detta täcke till melvin, jag menar hur söt vart han inte då?!:')


//Emma

Hööks haul


Visste ni att..

..en av mina musiklärare var med i idol 2013? Hon kom inte så himla långt men en bit kom hon! Ebba Bosma heter hon! 
Hon ansökte inte själv, utan "Bagge on Tour" hämtade henne (alltså Bagge från idol) 
Så här får ni 2 bilder på henne, den första från när han hämtade henne och den andra från idol.




/Emelie 

Visste ni att..




/Emelie

Westernridning

Hej, förlåt att jag inte bloggade förut men hann inte för va i stallet o det blev lite stressigt.. 
Va som sagt i stallet i alla fall och red western! Red inte så värst men lite var det ju, fett kul va det, men annorlunda! 
Hästen heter Simba och är en quartervalack på 150 cm (väldigt liten ja!) men underbart snäll söt oh mysig! 
Ni får en bild på honom :) 

Han drog bak öronen när kameran kom fram men när vi sikta den någon annan stans eller la ner den så drog han fram öronen.. Hahahah typiskt!! 

Ska ut någon annan gång också klart så ska ni få se bild eller video på när jag rider! 

/Emelie 

Dagen idag

Bjuder först på dagens outfit.
Har detta på mig idag , det var bara en simpel outfit.
 
Nu ska jag strax åka till en häst affär i Bromma.
Det ska bli väldigt spännande och jag hoppas jag får hem dom sakerna jag söker.
Om jag kommer hem med något så blir det antagligen en video / bilder på det.
 
Sen ska vi ev svänga förbi Hööks också. :')
 
Men det blir en ganska lugn dag och sedan när jag kommer hem så ska jag bara fixa små saker hemma och sen inget typ.
 
 

Hoppar Bambi

Här kommer även lite bilder från när jag hoppar Bambi.
Foto: Cecilia Hoglund
 
Man kan inte alltid komma perfekt!↑
 
//Emma

Jag hoppar bambi

Jag (Emma) när jag hoppade bambi i Onsdags på ridlekitonen :)
 
 
 
//Emma

Partyyyyy


Partyyyyy på långbergskolan, kom hiiit! 

Jag har tråkigt


Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag :D
Redan ätit typ två stycken haha.

Idag ska jag iallfall åka till pappa sen händer inte mycket faktiskt.
Ska väl fixa lite små saker , och kanske ut och fota lite , får se:)

Har ju film att bjuda på också! Eller till och med två :D

//Emma


Somnade igår

Hej! Förlåt att det inte blev något inlägg igår men jag skulle kolla på tv efter jag hade kommit hem men jag somnade och sov hela kvällen. 
Fredag idag! Jättenajs, ska sova hos pappa i helgen så uppdateringen kommer dock va dålig, eftersom jag inte har tillgång till dator så mycket där. Det kommer säkert ett mobil inlägg då oh då. 
Men nu ska jag ha spanska så vi hörs!



/ Emelie 

Dålig bloggning från min sida.

Sorry för jätte dålig bloggning för min sida men har kommit hem typ 10 varenda dag och då är det dusch och sedan sängen på en gång..

Idag var jag iallfall hos Ovina och vi övade mycket på galoppfattningarna.
Det gick verkligen skit bra!
Sista galoppen var helt UNDERBAR , inga bockningar eller något , fick lyckotårar där <3

Sen tränade vi lite över "bommar" också vilket gick helt ok för att vara första gången :)
Men film kommer imorgon / senare ikväll.
 
Lyckotårar på sista bilden.
 

//Emma

Kolla bloggen

www.sistersriders.blogg.se


Mobbning/misshandel - inte okej

Okej.. Hur ska jag börja det här..? Aja, mobbning är inte okej på vilket sätt som helst. Inte ens skämt om folk osv är okej. För den personen det handlar om tycker inte det är roligt alls. Men dagens samhälle är så fucked up att ingen verkar fatta det typ. Idag ska man va perfekt, ha största brösten, rumpan, sminka sig, va dryg, stöddig m.m. för att folk ska vilja va i ens närhet. Det är så mycket man måste tänka på. Man får inte va tsm med en töntig kille. Är detta okej? NEJ inte alls!
Jag blev mobbad i 6 år, jag vet hur det känns. Just nu är jag tillbaka på ruta 0 igen men ingen fattar vad jag vill. Att jag vill ändra detta. 
Misshandel är inte heller okej. Jag har vart med om det flera gånger, dagar, veckor. Det var hemskt, jag hade inga tankar på att ta självmord för jag var så liten. Så liten och försvarslös. Det är nu jag har fattat det, att det var misshandel. Om ni är med om samma sak, så måste ni ta tag i det och förstå. Förstå att det finns hjälp till er alla. Detta låter säkert som ett deep talk men jag är seriös, jag gråter nu när jag skriver det här. För jag vet hur det är. Att vara med om allt. 
I skolan hade jag inte ens en vän. Min bästis svek mig så på lektionerna satt jag ensam, rasterna med. Jag bodde precis bredvid skolan men fick inte gå hem under rasten. 
En kompis skrev ut på en sida att hon blivit slagen, tänker inte berätta vem, och jag blev så arg. Arg för att just hon var med om det, för att den personen är så dum i huvudet och ens gjorde det! 
 
Jag har cuttat mig 1 gång, men vill inte göra om det för att svika min mamma. Hon tror så mycket på mig och jag vill inte se henne ledsen mer. Men det är svår, när jag själv går med ett fejk leende på läpparna.
 
Om ni har varit med om något liknande men vågar inte berätta för någon, skriv till mig! Jag berättar inte för någon, för jag vet hur det är att bli sviken. Jag kan hjälpa er, seriöst, jag har hjälpt andra. 
 
Än idag vet jag inte vem jag kan lita på. Vet inte ens om jag kan lita på min bästa vän.
 
Jag vet att inlägget blev rörigt men det får ni stå ut med, inte lätt alls att skriva i tårar och tänka. Inte alls. Men om ni vill snacka så mejla mig : [email protected] eller kika mig : emeliekingen
 
 
 

 

What I want for my b-day <3

Som ni troligen vet så fyller jag år i början av december, alltså om snart exakt 2 månader. 
Så här kommer ett inlägg på bilder av det jag vill ha, kommer såklart inte kunna få allt men man kan alltid hoppas :)
 
 
 
 

 
 
 
 
Fick med det jag kom på/hittade just nu!
 
 

Ismorgon

Nu är det verkligen höst, nästa gång det regnar kanske det kommer snö? Men det regnar typ aldrig längre :o
Isen har kommit och folk får skrapa rutorna på morgonen (förutom min pappa för han kan sätta igång bilen genom fönster med en knapp så den blir varm) och isen har lagt sig på gräset, på utemöbler och i träden. Iskallt.




skoola

trotsade halsen och drog till skolan ändå! sitter på bussen med mina bästa vänner, halstabletterna... får se ifall jag lever till kl 11.35 då dagen slutar :) ska ju som sakt fota min kompis sedan med hennes medryttar häst! vi hörs sedan my frendios! /Johanna händelserik promenad

Vovvar

Hej!
var hemma från skolan idag igen för att jag har så sjukt ont i halsen och är väldigt hes!
Jag var ute med vovvarna lite efter att jag hade ätit frukost. Jag filmade Nalha och Emser lite, det var väldigt svårt eftersom att båda två är linslusar hahahaha. Kommer antagligen lite bilder antingen i morgon eller om jag hinner lägga in dom på datorn nu ikväll.
I morgon ska jag till skolan trots att jag inte kan prata. Men det går bara inte att missa så sjukt mycket som jag gör nu när jag är hemma. Man blir efter så fort! Efter skolan ska jag med min kompis Michelle till hennes medryttar häst Igor. Jag ska fota dom lite. Tror nog inte att jag lägger ut några bilder här då jag inte vet ifall hon vill det eller inte :)
Hoppas ni haft en bra dag! och fortsatt trevlig kväll!
OMG hahaah jag läste det i huvudet som på nyheterna på TV haha XD

 

 

Allmänt trött - ute i skogen

Hejsan svejsan! 
Det här blir ett litet inlägg för jag är så himla trött verkligen! Vet inte vad som är fel med mig, höll på att svimma idag på idrotten.. Det blev helt svart för ögonen helt plötsligt :o Och så spökade mitt knä..
Men i alla fall, efter skolan så drog jag hem till my sistah och vi drog ut till Ekensberg och plocka svamp haha :3 Va inte ute länge alls, så när vi kom hem så städade vi lite hos henne :o Och katterna på videon där nere är hennes kattungar som är helt fucked upp :s 
Jag fick verkligen inte ha min sockerkaka för mig själv :c
 
Men i alla fall, statistiken går fortfarande neråt och har inte fått kommentarer på ett tag! SKÄRPNING! Tycker ni bloggen är ointressant eller? Kan ni svara mig? 
 
Har flera inställda imorgon om roliga saker att läsa om, så håll koll under dagen imorgon!
 
 

Min sockerkaka!

Katten/katterna attackerar min sockerkaka! Skaffa en egen!!!


Börjar om 15 minuter - lunch

Hej bloggen! Har precis haft idrott och ska nu äta, men kön är hur lång som helst och vi börjar om 15 minuter, och det är alltid såhär på onsdagar, jätte jobbigt. Dumma schema. Sen har vi slöjd haha ;) 

Skriver mer sen! Bye 

Dagens outfit + om dagen


God natt

God natt alla läsare! 
Imorgon blir det väldigt mycket inlägg från mig förhoppningsvis. 2 bildbomber och sen så ska ni få höra om mitt liv. Kan inte lägga in allt idag på bloggen för mamma hade förbjudit mig att sitta vid datorn idag så detta och det förra kommer från mobilen. Men vi får väl höras imorgon då! Slutar tidigt och då kanske jag och min syster skulle ut i skogen och plocka svamp, hon tvingar mig typ.. Haha nej men vi är inte så raka så jag får ta vara på den tiden som vi får.

Hörs! 

Många hemligheter

Hej bloggen! Alla har ju en historia (om livet) , o jag tänkte att ni skulle få höra min! Tyvärr inte just nu för är inne på mobilen men kanske senare ikväll eller imorgon. Så samla ihop alla näsdukar idag håll koll på bloggen och va beredd på en skakande text om mitt tidigare och nuvarande liv!
Håll koll! 

Vinni - Filmen

Här är filmen som jag gjorde för någon vecka sedan på vera. 
Ni som inte riktigt förstår vem vera är : 
Vinni även kallad Vera är ett 5 årigt fjordingssto. Hon bor och ägs av min pappas kusin(?). Tsm med min kompis hade vi Vera och Lukas (veras ägares andra häst) hemma hos mig i 6 veckor. Vera har blivit årets sto 2009 och 2010. 
Hennes pappa är en av dom bästa hingstarna i sverige. Så självklart är vera lite speciell haha. 
 
Vinni 
e. Kim hero 221
u. Idun 3376 (kanske är 3367 ingen aning) 
 
videon innehåller lite fail osv men ta det med ett skratt ist :) 
 
 
 
 
 

Så hemskt ledsen! - Bildbomb

Förlåt för att ni inte fått någon blogginlägg utav mig dom senaste dagarna :'( Men har verkligen inte haft tid. 
Haft mycket att göra och att  klippa in något snabbt blogginlägg på 5 minuter var inte ens i tanken! 
Ber hemskt mycket om ursäkt iaf! Men såg att mina underbara bloggvänner har bloggat mycket ändå så bloggen har ju inte stått tom iaf! :) 
 
Dom senaste dagarna har jag inte gjort så jättemycket. Blivit förkyld har jag tur i oturen också blivit. Fast jag har än så länge bara väldigt ont i halsen haha ;) Är sjukt hes och kan knappt prata hahaha. 
Ska ju rida på Wiebo senare idag typ kl 18.00 tror jag. Får se ifall jag orkar åka dit :/ men vill väldigt gärna åka ändå. Den finns ju kläder man kan ha på sig haha
 
Som ni ser så delar jag upp inlägget i olika delar. Men jag gör det bara för att det inte ska bli så jobbigt att läsa. Inte så rörigt helt enkelt. 
 
Idag var jag hemma från skolan eftersom att jag knappt kan prata. Men jag har ändå haft orken att fixa mitt rum! 
Mamma har varit och köpt lite lådor, hyllor, m.m :) Jag lägger upp före - efter bilder sedan :) 
 
Videon som jag gjort till Vera kommer upp i ett nytt inlägg då jag känner att det kanske blir lite mycket haha, men ni får lite bilder som jag inte visat :) 
 
 
 
 
 

Sjuk - dålig statistik!!!

Hej bloggen!
Idag har jag varit sjuk och mamma förbjöd mig att använda datan, därför har jag inte bloggat någonting idag. Så jag skriver ett litet kort inlägg på mobilen. 

Statistiken går neråt, bloggar vi för lite eller? Kommentarerna rullar på men statistiken är inte densamma :( 
Den går ner och ner för varje dag :/
Så visa bloggen för era vänner och sprid den vidare! 

/Emelie 




Godmorgon!

Jahapp tisdag idag då , dryg dag dock haha. Har ett "prov".

Svinkallt är det nu på morgonen och kvällen , så pannband och vantar på ;)

Bara 4 dagar kvar till fredag, tagga!
Sitter på bussen till skolan nu och e snart framme så , hejdå!:)




//Emma